Autumn euphoria by Lyudmila Dubkovetskaia

Людмила Ангелуца
In the peignoir of white pines,
Splashed by drops in the window,
The autumn shows the sky lines,
Here an erotic movie blows .
These are the naked trees.
These are the naked bushes.
How beautiful are naked these
The wind spins and shushes!
The nature has all naked,
With no doubt or a shame,
The apple tree even waked
To undress her clothes in game.
Looking at this dance that
Tries call us to fly with him,
Soon I decided, in blush, what
I can do as this nature stream.
I naked up my shoulders,
Go deeper to d;colletage,
With earrings-burning holders,
With my necklace in stage.
I take my gloves of autumn,
I throw them under bed,
My red lips like a blossom,
My make-up- really not bad!
That so, autumn! Let us look
Who will win- me or you?
We’ll bet on warming took .
There I go like in picture,
Swimming up on that puddles.
Soon droved a car figure,
Well, autumn…your time legal.


ОСЕННЯЯ ЭЙФОРИЯ.

В пеньюаре белых сосен,
Брызнув каплями в окно,
Нам показывает осень
Эротичное кино:
Обнажённые деревья,
Обнажённые кусты,
Ветром кружится веселье
Обнажённой красоты.
Вся природа оголилась
Без сомнений и стыда,
Даже яблони решились
Снять наряды догола.
Я, взглянув на этот танец,
Что зовёт с собой летать,
Вдруг, решила, скрыв румянец,
От природы не отстать-
Оголила свои плечи
И поглубже декольте,
Подобрала серьги-свечи
Под зеленое колье.
Сняв осенние перчатки
И забросив под кровать,
Нанесла помадой яркой
Макияж – упасть не встать.
Так-то, осень! Что ж, посмотрим
Мы с тобою кто кого,
А потом ещё поспорим
На  осеннее тепло.
Вся иду, как на картине,
Вверх по лужам поплыла,
Вдруг, проехала машина…
Осень…что ж… Твоя взяла.