Капiтан - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Не відплив від старих ти не знайдеш нових берегів
і можливо вибору в житті своєму ніколи не побачиш
адже в море нашого бажання є ще безліч маяків
і якщо зараз не попробуєш то потім собі не пробачиш...
Хай надія в кращу долю вітрильник підштовхне
і можливо ти в безодні непроглядній якір втратиш
адже забувається багато коли в повітрі щастям тхне
але мабуть через врем'я своєму вибору віддячиш...
Навіть не за тридев'ять земель твій чекає острівець
і ти зможешь за велінням серця на нього потрапити
адже до останнього ніколи не гасне віри промінець
щоб знайти свою любов треба лише себе поквапити...