Ми разом з тобою як голка нить - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Ми разом з тобою як голка і нить
давай скоріше наше щастя зшиємо
адже любов не вдасться нам спинить
але взаєморозуміння ми знайти зуміємо...
Ми разом з тобою як голка і нить
а щира взаємність це наша тканина
шов спільної долі нам ніяк не змінить
і цю просту істину ти зрозуміти повинна...
Ми разом з тобою як голка і нить
і коли станемо за почуття ще триматися
відразу зміниться і життя в одну мить
нам треба лише ніжно за руки взятися ...