Не й пука-Улична жена, 18

Величка Николова -Литатру 1
НЕ Й ПУКА  ( 18 + )
(Улична жена)

Автор: Величка Николова – Литатру


Хладна нощ. Луната дреме.
Аз – до улична жена.
Свалям ципа. Неам време.
Ръчкам с ръжена в пещта.

Нощ преваля. Сврака кряка.
Ръчкам, ръчкам, пак и пак…
В куча поза е жената,
пука дъвка: „пляк” и „пляк”…

Утро е. В дюкян затварям
бойния си ръжен. Бреей!
А жената проговаря:
 - Хей, отваряй портофейл!
 

Литатру