Loneliness

Брущенко Алёна Бруна
Lyrics by Bruna

1
When you lose every step,
When you send every debt,
When you go overland
Can’t believe your soul,
It shall mean only one
You don’t have a real plan,
You don’t wait, you’re not calm,
Crisis in. That’s all.

LONELINESS/ 3 times
That’s all.
I am lost. I am less.
I am the loneliness

2
When you feel the falseness When your truth nevertheless
When you are wearing without a dress, and your mind as well.
It shall mean also pain Is penetrating the brain,
You’re playing a bad game. Ring out your soul-bell.

LONELINESS/ 3 times
That’s all.
I am lost. I am less.
I am the loneliness...

К сожалению, данный ресурс не даёт возможности ставить прямую ссылку на песню, поэтому желающим послушать данное произведение в авторской вокально-музыкальной композиции, милости прошу:

опуститься вниз на странице,
найти ссылку ПЕСНИ-СТИХИ,
кликнуть по ней,
зайти на Youtube-канал
и в плейлисте "ENGLISH SONG"
найти песню с названием LONELINESS.

Приятного прослушивания, автор всегда рада отзывам.