Моя Полтаво

Аня Бородай
Моя Полтаво мальовнича!
Ти дорога мені завжди!
Немає в світі краще міста,
Ніж ти, моя Полтаво, ти.

Дзюрчать прозорі води Ворскли...
Річна глибінь, що є в тобі?
Що ти в собі таїш, о Ворскло?
Чому течеш в такій журбі?

О Ворскло рідна, не журися,
На сонце очі підійми,
Нема чого тобі журитись
В своїй прозорій глибині.

Улюблена Полтаво ти моя!
Пройдуть роки, тисячоліття,
Але нема, не буде й не було
За тебе кращого у світі міста!

®Вірш написаний в 11 років )))