З Днем Ангела, Оленко

Клавдия Дмитрив
З Днем Ангела, Оленко, дорогенька!
Від радості світися ти завжди,
А щастя буде море, а не жменька,
Й ніколи щоб не знала ти біди!

Нехай життя утіху лиш дарує,
Ти заслужила саме на таке,
Ну а фортуна хай щодня цілує,
І відчуття отримаєш п'янке.

І щоб життя лиш квітами стелилось,
Горіли тільки щастя ліхтарі,
Добро прийти у дім не забарилось,
Життєві щоб минала чагарі.

Хай сонечко щодня для тебе сходить,
Попутній вітер сили хай додасть,
За руку нехай Ангел всюди водить,
І прикрощів ніщо хай не завдасть.

19.03.2021 р.