Наша любов ще недокурена цигарка - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Наша любов ще недокурена цигарка
від неї на душі і досі тліє попіл
при думці о тобі мені завжди жарко
адже зробила ти очима влучний постріл...
Наша любов ще недокурена цигарка
нам рано почуття кільцями пускати
я знаю що ти мого серця господарка
нам треба шлях до взаємності шукати...
Наша любов ще недокурена цигарка
від диму нашого бажання оп'яніємо
тоді палки обійми немов вина чарка
ми знову...один одним захворіємо...