March - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Місяць досить несподівано з'явився
і біля зірок плив немов як човник
а потім заховався і хмаркою укрився
і з неба сяяв лише маленький вогник...
Тоді і на землі запанувала тиша
але дерева як безліч сторінок шумлять
їх вітер ніжно і тихесенько колише
і мабуть так вони від холода тремтять...
Хоча усі дороги ще вкриті льодом
ми відчуваємо що скоро все розтане
а потім і травичка зазеленіє згодом
тільки тоді справжня весна настане...