Менi у вiршах...

Дина Пугачёва
Мені у віршах бува, так солоно,
бува, так солодко,
Є дещо інше, коли із присмаком
міцної кави,
Зовсім не гірше, коли - з кислинкою
лимона й цедрою,
Або ж  - у тиші нічній,
слова ідуть  зливою щедрою.
Мені у віршах бува, так млосно ,
бува, так співанно,
Усе - що бачу, усе - що чую ,
в ритмах  римується,
У них я  справжня,
У них я  грішна і вже покаянна,
Не варто жити мені по іншому,
Лише - осяяно.