Хай буде так

Клавдия Дмитрив
Хай пісня лиється із серця,
Хай струни радості бринять,
Хай в щасті жити всім прийдеться
І у коханні потопать.

Нехай думки летять за обрій,
Хай підіймаються увись,
Хай справи будуть тільки добрі
І мрії наші щоб збулись.

Присутність наша хай чарує
Усіх-усіх, де б не були.
Нехай Господь молитви чує,
І щоб у щасті всі жили.

Нехай Господь благословляє
На кожнім кроці все життя,
Нехай надія не згасає
Й дарує щастя відчуття.

17.03.2021 р.