Fetitelor scumpe de dupa tejghea

Галина Чиореску
Toata ziua stind in picioare
Ne deserviti frumos pe noi,
Si cum vi se primeste oare
Sa fiti mereu atit de vioi,


Sa fiti amabile cu fiecare
Si sa raspundeti la multe-ntrebari,
Sa aveti in voi atita rabdare
Cu oameni de diferite stari?!


Frumoase, harnice si atit de modeste,
Plapinde, gingase si cu sufletul mare,
Sunteti ca lumina ce straluceste,
Sunteti fiecare o raza de soare!


S-acum doresc, ca in aceasta pandemie
Domnul de orice virusi sa va ocroteasca,
Cu voi alaturi El mereu sa fie,
Va dea putere si sa va intareasca!!!