Праця Бога над нами

Аня Бородай
Я дякую, Ісус, за те,
Що Ти працюєш наді мною,
Що видаляєш зайве все
І серце сповнюєш покоєм.

Що по життю мене ведеш,
Слідкуєш за наступним кроком,
Щоб йшла упевнено, даєш
Корисні й ціннісні уроки.

Своєї праці не облиш.
Хоча й повільно виростаю,
Але я вдячна від душі,
Що Ти на краще все міняєш.

®Аня Бородай
17.10.20.