Nek 13. I Just Wanna Know

Никита Каралашвили
I just wanna know
Where you’re gonna go
I just wanna know
If you feel alright
I just wanna know
What you’re thinking of
I just wanna know, oh oh oh

I just wanna know
What you’re doing now
I just wanna know
When you’re gonna be mine
I just wanna know
If you love me too
I just wanna know, oh oh oh

I just wanna know
I just wanna know
I just want your love
I just want your love
Oh oh oh oh yeah

I just wanna be
Wanna be with you
I just wanna know
Wanna know, oh
I just wanna know, oh oh oh oh

Wanna know, oh
Wanna know

Nek 13. Декабрь 2016 – январь 2017.
Аудио: https://youtu.be/lWgquZlQFJ8