Хурделиця кружляе... триолет

Анатолий Уминский
Хурделиця кружляє за вікном,
Хоч день стоїть вже березневий.
Зима махає лагідним крилом -
Хурделиця кружляє за вікном.
Мов пухом, все засипано сніжком
І настрій зовсім не рожевий.
Хурделиця кружляє за вікном,
Хоч день стоїть вже березневий.

    *.   *.   *.   12.03.2021р.