Сонце в тобi!

Валентин Зубарев
25.




     "Сонце в тобі!"



  *****Любовна Лірика*****






Я не можу забути - очей!


В яких я знайшов - Обрій...


Тих Дивовижних - ночей...


Що були (є) в моїй - Долі...


Я знайшов ---- Сонце в тобі!


Ти Сяєш, немов Зірка на Небі!


Твої губи... немов уві - сні!...


Об'єднали! Шляхи наші - далекі...


*    *    *    *    *    *    *




Холод - відходить...


Поцілунок - Відновить,


Все ЖИВЕ у Душі!!!...


Сонце в тобі!


*    *    *    *    *    *    *




Я пам'ятаю смак твоїх - губ!...


Пам'ятаю сльози в очах...


Незабути мені твоїх - рук!...


Ти більше не чекаєш у снах...


Ти тут, поруч зі-мною!


Ми є НЕБО І СОНЦЕ - одразу!!!...


Ми станем Чистой - Водою!...


І зможем все тільки - разом...


*    *    *    *    *    *    *




Холод - відходить...


Поцілунок - Відновить,


Все ЖИВЕ у Душі!!!...


Сонце в тобі!


***___***___***___***___***___









      Фото - моє.

____////____////____////____









10 Березня 2021 (10.03.2021)



         12:02