Хочу!

Валентин Зубарев
24.




Я не хочу - дивитись,

Як гасне цей - Світ!...

Хочу щоб Серце - забилось...

У всіх, хто втомився від - бід!!!

Хочу щоб навчились - ЛЮБИТИ!!!

Щоб все що незнали, змогли - відшукати!...

Душі змогли щоб - розкрити...

Всі, хто себЕ давно - втратив...


*    *    *    *    *    *    *









       Фото - моє.

____////____////____////____











Вірш написаний: 02.03.2021;          05:38
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~







Доповнення: 26 Вересня 2021;


Хочу - підняти всіх хто впав!...

Хочу - здолати море зла!!!...

Хочу - сказати Найвищі слова!...

Хочу - щоб всі йшли в Життя, а не в Смерть!!!...

Хочууууу....