Погляд

Валентин Зубарев
23.




Твій Яскравий - погляд!

Мене глИбоко - хвилює!...

КудИ дивляться ті очі? Що бачать і що - роблять?

Я за ними так - сумую!!!...

Обійму тебе я знов!...

До русих кос я доторкнусь!...

Об'єднАє нас - Любов!!!

Бо в Душі за нас - Молюсь....


*    *    *    *    *    *    *









       Фото - моє.

____////____////____////____










  01.03.2021;          02:26