Вiрш побачений у снах...

Валентин Зубарев
22.





Вірш побачений у снах...


Слова з Небес - прийшли!...


Там де всі в Човнах...


В Моря далекі - йшли.....


Там де ЖИВА - Вода,


Весь бруд із Душ - змиває!!!...


Бо Істина ---- о д н а !


Що всіх завжди - Єднає!!!


Шумлять Там - Водоспади...


Пташки Пісні - Співають...


Кожен мАє що - сказати!


Всі ЛЮБОВ'Ю Там - Палають!!!


Цвітуть Яскраво всі - Дерева,


Цвітуть Безмежно - Квіти,


Життям Багаті всі - Джерела!...


Адже кожен ХОЧЕ - Жити....


*    *    *    *    *    *    *




Незнають Там - страждань!


Немає Там кінця - ЛЮБОВІ!!!


То Край усіх - бажань!!!...


Там Пісня в кожном - слові...


Кожен ВМІЄ Там - Літати!...


Безліч Там Міфічних - Звірів!...


Яких ніколи тут - не відшукати!...


І неможливо Там - без Віри!!!


Немає Там кінця всім - Океанам!....


Немає зла, брехні і болю!!!


Не місце Там негідникам і катам!!!


Душа Там знає - Волю...


Вірш побачений у снах...


Небесні Там - Світила!


Знайшов я відгук у словах,


У Тих, що мають - Крила.....


*    *    *    *    *    *    *









       Фото - моє.

____////____////____////____











  27.02.2021;          03:54