В менi е Космос!

Валентин Зубарев
20.


       "В мені є Космос!"




В мені є - Космос!


Що - Спонукає...


В мені є - Космос!


Що Простір - відкриває!...


Величний - Космос!


Всіх Кольорових - Снів...


Величний - Космос!


Янголів всіх - Спів!!!...


О Світлий - Космос!


Я так давно - шукав...


Мій Світлий - Космос!


І так давно - блукав!...


Доки тебе, не відшукав....


*    *    *    *    *    *    *






ВЕЛИКА ВДЯЧНІСТЬ КУЗЬМІ СКРЯБІНУ (АНДРІЮ ВІКТОРОВИЧУ КУЗЬМЕНКО) ЗА НАТХНЕННЯ!!! ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ ТОБІ!!! ВІЧНА, СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ!!! ГЛИБОКО ВДЯЧНИЙ ТОБІ ВСІЄЮ ДУШЕЮ!!!   

НАРОДИВ. 17.08.1968 --- ПОМЕР. (ВБИЛИ....) 02.02.2015.
___***___***___***___***___***









     Фото - моє.

____////____////____////____









  17.02.2021;          17:32