Нашi Свiти

Валентин Зубарев
19.




В моїй Душі Весна - Літо...

В твоїй Душі Осінь - Зима...

І наче все давно - змито...

Але я не зІйду з моста!

Я залишусь. І почну тебе - Гріти!...

ЗаглянУ в твої очі - Глибокі...

І зможу лід - розтопити!

Щоб нас Об'єднАли, Світи наші Рідні - Високі.....


*    *    *    *    *    *    *









       Фото - моє.

____////____////____////____











  17.02.2021;          17:24