Ти одна iз НЕтлiвших Комет

Валентин Зубарев
18.




Повітря наповнює - груди,

На дворі ще - Зима...

На дворі ще - Лютий!

І навіть не видно - Тепла!

Мерзнуть руки, очі - сумні...

Та не падай Духом - ніколи!

В будь-які Дні... самі - нудні...

Незрозуміти - нікому,

Тим хто сидить у тумані,

Що несе назву - брехня!

Вони застряли в обмані!...

Їм не видно - Життя!!!

*    *    *    *    *    *    *




А ти Палай Вогнем - Праведним!

Нехай заздрять - усі!

Хто лише марить - ним,

На цій мертвій - Землі...

А ти Палай серед - Зими!

Тебе видно з інших - Планет!!!...

Розтопи ці - льодИ!

Ти одна із НЕтлівших - Комет!...




Ти одна із НЕтлівших - Комет!!!




Ти одна із НЕтлівших - Комет!!!...

*    *    *    *    *    *    *









      Фото - моє.

////____////____////____////










  17.02.2021;          17:17