Джерело

Валентин Зубарев
16.




В нас є Глибоке - Джерело!!!

Що "ллється" з нас - без краю...

Назовні проситься - воно!...

Але ж його ми - не пускаєм!...

Тоді навіщо, ми є на - Землі???

Невже лиш їсти... спати???

Які залишим ми - сліди?

Коли Життя нехочемо - писати!!!...

*    *    *    *    *    *    *








       Фото - моє.

____////____////____////____











  14.02.2021;         00:49