Сонце e в тобi!

Валентин Зубарев
14.

    "Сонце є в тобі!"



Сонце є в тобі!

ЗнайдЕш ти всЕ в собі!!!

Безмежні Обрії - такі,

Що не знайти на всІй - Землі!...

Ми тут є Сонечка - Світила!!!

Як тільки Доля нас - не била...

Ми - зможем!

Проженем усі - розчарування!

Усі, аж до - останніх.

*    *    *    *    *    *    *








      Фото - моє.

____////____////____////____









  09.02.2021;          05:41