Знатний пане!

Валентин Зубарев
10.



Знатний - пане!

За що тебе - Любити?

За що - Боготворити?

За те що гинем ми що Дня як - мухи???

За те що навкруги - розруха???

А ти ніяк все - не нажрешся!!!

крОві, все ніяк ти - не нап'єшся!!!

Ти ж нічого на Той Світ - не забереш!!!

Та дуже скоро, у пітьму - підеш!!!...

*    *    *    *    *    *   *






       Фото - моє.

____////____////____////____










  07.02.2021;         02:47