Птахи в неволi

Валентин Зубарев
9.



Птахи в неволі,

Всі ми є Птахи в неволі!...

Всі зазнали - болю!

Нашу Гарну, Рідну - Україну,

Колись незнали як - руїну!

В тім прОклятом... у вашом - домі...

Немає... і не був той Сонця - Промінь!!!....

Ви не звірі навіть!... Ви не люди - зовсім!!!

Життів ви стільки - загубили!!!...

В лайні нас - потопили!...

До ВІЙНИ ведете нас, а не до Миру!!!

Скількох Батьків, Дітей загнАли ви в могилу!!!

Гидко від вас, всім ще - Живим!

Отруйний ваш смердючий - дим!...

Знущатись скільки щЕ ви - будете!??

Народ ви наш - загубите!!!...

Навіщо нам Америка... Европа???...

Коли Сила В НАС Є... Сила РОДУ!!!

Українського... Слов'янського народу!!!

Швидко ви - намалювались...

А до цього як щури - ховались...

Зробившись владою для - нас!...

Та прийшов розплати - час!!!

*    *    *    *    *    *    *



Ваша ціль нас розлучити - всіх!

Вам це в насолоду... в сміх...

Пускаєте у хід свої диявольські - "закони"!...

Тупі обмеження... і заборони!...

Ви без совісті - нахаби!

Ви всі у змові... для себе лиш - заради!...

З радістю годуєте - брехнею...

Змушуючи Жити з нею!!!....

Гадаючи що всі безмозглі і тупі!

Ви в шоколаді... а ми в руїнах сидимо на дні!!!...

Невже не зможем - відрізнити!?

Хто Патріот, а хто - нацист!?

Ваша чума що ви - пустили,

Охоплює мережі - міст!...

Ваша біда є в тому,

Що ви і є той страшнИй - вірус!!!

Та ми НЕзламні! В НАС СИЛА - БОГА!!!

А ви на ГНІВ НЕБЕСНИЙ - НАПРОСИЛИСЬ!!!....

один ви Одного - з'їсте!...

Ви за все - відповісте!!!

Ми йшли стежиною - зневір...

Та Серце має ВИЩИЙ - Зір!!!...

Через Серце БОГ нас - Підіймає!!!

На Віки-Вічні нас - ЄДНАЄ!!!

*    *    *    *    *    *    *






       Фото - моє.

////____////____////____////










  06.02.2021;          04:43