Високо в Небо

Валентин Зубарев
7.



вИсоко в Небо,

Мої слова - летіли...

Коли тут стало - темно,

І холодно всім - тілом...




*    *    *    *    *    *    *







       Фото - моє.

____////____////____////____









  11.11.2020;         23:32