схОди у Небо

Валентин Зубарев
6.


Ми колись впали дощами на Землю!...

Але нАс - не почули...

Я бачу ті очі... прийшов я до тебе...

Ми разОм тепер - будем!

Адже ми так довго - блукали!...

Наші Душі - замерзли!

І тепер знов - запалали!!!

Де всі вже ---- "померли"!...

*    *    *    *    *    *    *


Нас кличуть сходи у Небо!

В край БЕЗ меж... що дуже - Далеко...

Це той Шлях, що нас завжди - Єднав!...

Що у снах забутих - Лунав!...

*    *    *    *    *    *    *


Ми сльози... що впали на - Землю!...

Та себе всі - забули!!!...

Дім свій ЕДИНИЙ... і Древній!!!

Адже давно всі - заснули...

Одна за іншою - казка,

Веде нас в межі і транс!...

І нема кінця - маскам...

Але вже прийшов СОНЦЯ - Час!!!...

*    *    *    *    *    *    *


Нас кличуть сходи у Небо!

В край БЕЗ меж... що дуже - Далеко...

Це той Шлях, що нас завжди - Єднав!...

Що у снах забутих - Лунав!...

*    *    *    *    *    *    *






       Фото - моє.

____////____////____////____











  07.11.2020;        01:15