Вода не стане Вогнем!

Валентин Зубарев
5.


Вода не стане - Вогнем!...

А Вогонь - Водою...

Не шукай те що завжди з тобою!

Цінуй, що Небом - дАнне!!!

Камінь Серцем - не стане!

Добрий ти чи злий,

Та час той - збігає!...

І лий сльози - не лий,

Життя - відлітає...

Нам мало - Тепла!

Та не всі хочуть - Любові!!!

Ми тонем в болоті із - зла!...

Ми тонем і в крові...

Нам треба - ЄДНАТИСЬ!!!

ЛЮДЬМИ - залишатись!!!

Відкрити, нарешті очі - свої!

Згадати свій - Шлях,

Яким колись йшли - тоді...

Той що в мені і в тобі!!!....

*    *    *    *    *    *    *






       Фото - моє.

____////____////____////____










   29.10.2020;         22:36