Iншi

Валентин Зубарев
4.


Ще не час,

Прийти до - Вас!

В Ваш Світ - Небес!...

Країну - Чудес!

В Ваше - Життя!...

Де Ви є... і моє - КаяттЯ...

Де я вже - не сам!!!....

А тут лише - біль...

Сльози в очах...

І бачив я СВІТЛО, а не тінь...

Що було в моїх - снах!

В тих далеких - пісках...

Де ЛЮБОВ на руках....

*    *    *    *    *    *    *



Але ще - не час!

Побачити - Вас!...

Ви як - туман...

ГлибОООких - Снів.....

Ви є ліки від - ран!!!

І Ваш Рідний - Спів!!!

Ми приходим у відчай,

Все більше і більше...

Сум наший - глибший!...

А Ви за стіною - Сильніші!...

За стіною із наших - сумлінь...

Ви Яскраві та Інші!!!

Ви - Інші...


*    *    *    *    *    *    *






       Фото - моє.

____////____////____////____









  20.10.2020;        06:20