З Неба йшов дощ

Валентин Зубарев
3.


Хмари в Небі - зібрались,

Каплі на склі - залишались,

Дощ миє ті - Душі,

Що лишились на - суші...

*    *    *    *    *    *    *


З Неба йшов - дощ...

Ми зробили свій - крок...

Нам відкрився той - Шлях...

До далеких - Зірок!

*    *    *    *    *    *    *


Наші Мрії - Піднялись!...

Що колись - заховались....

Сумні очі тАк - сЯють...

Та зла вже - незнають!

Ми малюємо в Небі,

Свій Дім що - покинули!

І твої губи - теплі...

Нагадали що з Крилами...

---
     ---

          ---  Ми.

*    *   *    *    *    *    *


З Неба йшов - дощ...

Ми зробили свій - крок...

Нам відкрився той - Шлях...

До далеких - Зірок!


*    *    *    *    *    *    *






      Фото - моє.

____////____////____////____









  16.10.2020;       12:07