Кожноi митi

Валентин Зубарев
2.


     "Кожної миті"


Я ніколи не хотів - знати,

Всі стежини на - Світі,

Але завжди хотів я - Плекати!

Кожної миті...


*    *    *    *    *    *    *






      Фото - моє.

____////____////____////____









  15.10.2020;       20:20