Сонi

Валентин Зубарев
1.



Нам тут, багато - хотілось...

Нам тут, багато - наснилось...

Місто закритих - Дверей...

Місто, що лишИв - Прометей...

Наші Душі - втомились!

А сльози із Неба - просились!...

Щоб ми знов - відродились!

Щоб наші очі - відкрились...

*    *    *    *    *    *    *



І ніби-то День, але то є - ніч...

І ніби-то Сонце, але прийшли - хмари...

брехня і Любов, далекі одна від одної - річ!!!

Немає Вогню, немає і пари!

Нам Зимно і Влітку!...

В Душах нема вже - осОння...

Ми самІ зайшли в клітку!

Та спимо наче - соні...

*    *    *    *    *    *    *






     Фото - моє.

____////____////____////____









  14.10.2020;       18:42