30. 1индаг1

Аза Атагинская
Ц1ерга кхоссарх и ца догу,
Хин буха а и ца доьду.
Куьйгашца схьа ца эцало,
Т1аьхьа идарх ца лацало.

Суна т1аьхьара  ца долу.
Со лестича леста иза.
Со воьддуче соьца дог1у.
Серло яйча-м довр ду сиха.

Азман Джабраилова