8

Дмитрий Погребняк 555
Сьогодні прокинуся я дуже рано
відразу в квітковий магазин піду
своїй коханої куплю тюльпани
і може посмішку в її очах знайду...
Ще хочеться подарувати їй мімозу
хоча жіноче серце приваблює нарцис
але замало піднести буде одну розу
а ось тюльпани це маленький сюрприз...
Ці квіти пахнуть якось дуже п'янко
і красотою весну немов підкреслюють
і на душі від них стає так жарко
принаймі...продавці так стверджують...