Love is My Reality

Князева Наталья
Fobia I feel tonight,
Cause I’m destructive by your side.

In my dream you’re closer
You cheer me up enormous,
Surprisingly I fell in love.

The distance lain between us,
Wake senses and the Vinus
Draws better virtuality.

So love me gentle
Feel support
In every breath
in every accord.

I wear the best attire
Don’t see, don’t show, be silent,
Be proud and be fast asleep,

I burn inside like fire
No friend, not mine, not lier,
Don’t break indifference, be free.

The way you disappear
Made shadows be my dear,
But I don’t claim to conquer me.

Sometimes I feel I value
My dreams, my tears, my prayers,
The pictures of insanity.

And if I’m crazy
Laugh at me,
Cause love is my reality.