Напередоднi свята

Ирина Белая 6
Вже березень крокує по Землі,
Зраділи люди сонечку ясному,
Підсніжники прокинулись малі
І птахи вже вертаються додому.

Тюльпани, проліски -строкаті пелюстки...
Квітковий ряд напередодні свята.
І тут і там - усміхнені жінки,
Приємно поздоровлення приймати!

Оманливі ці березневі дні,
Вже зранку сніг, зі стріхи- наче злива!
Радію крокусам, що пахнуть на вікні.
Весна, як жінка, ніжна і примхлива.