Дай напитися водицi

Клавдия Дмитрив
Дай напитися водиці
Зі свого відерця,
Із глибокої криниці
Від щирого серця.

Дай напитися водиці,
Милая красуне,
Чорноброва білолиця
Вродлива чаклуне.

Дай напитися водиці,
Спрагу втамувати.
Твоя врода мені сниться,
Вік буду кохати.

Дай напитися водиці…
Очі волошкові,
Мов перлиночки, зіниці,
Ще й коси шовкові.

Дай напитися водиці,
Молю тя, благаю,
З очей ясні блискавиці,
У них потопаю.

Дай напитися водиці,
Красуне впертюща,
Бо із твого відеречка
Водиця цілюща.

05.03.2021 р.