Бажання пристрастi

Клавдия Дмитрив
Віддайся пристрасті, мій любий,
Не зупиняйся ні на мить,
Цілунку вже чекають губи,
А тіло мліє і тремтить.

Чекає пестощів, кохання,
Нехай Господь простить цей гріх,
Коли нестерпним є бажання,
Сердечних, любий, мій утіх.

Це нам судилося не нами,
І ми встояти не змогли,
З'єднались в пристрасті тілами,
Вершин бажання досягли.

Ми мліли в пристрасті і дрожі,
Ми потонули в відчуттях,
Які не є на інші схожі,
Вогонь бажання у очах.

В п'янкім дурмані опинились,
В раю блаженства почуттів,
І ні на мить не зупинились,
Бо мліла я і ти все млів.

За це ні краплі не жалкую,
Й готова все це повторить,
Кохання ніч я подарую,
Бажання пристрасті горить.
26.02.2021