Сон

Клавдия Дмитрив
Мені приснився дивний сон:
Кохання взяло у полон.
Йому віддалася сповна,
Мене ти пив всю ніч до дна...

Літала я на крилах мрій,
Надалі так голуб, лелій,
Нас охопив п'янкий дурман,
В твоїх руках тонкий мій стан...

Я потонула в почуттях,
У неймовірних відчуттях,
А пристрасті не було меж,
І від блаженства млів ти теж.

Бажання пристрасно кохать,
Себе сповна цьому віддать...
Спокуса сильною була,
Від поцілунків я цвіла.

Були тут зайвими слова,
І соловей пісні співа,
Вуста шукали мед-нектар,
І не потрібна сила чар.

Шалена пристрасть, почуття...
Не було в цьому каяття,
Все скуштували досхочу,
І від спокуси не втечу.

Сплітались в пристрасті тіла,
Себе цілком я віддала,
Була вві сні блаженства мить,
Бажання пристрасті не спить.

25.02.2021 р.