Березень - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Завжди у березні природа оживає
весна сором'язливо приходе у лісок
тоді на радощах і горобець співає
адже як в казці розцвітає пролісок...
Завжди течуть тоді швидкі струмочки
і починають різко буруньки набухати
і на деревах з'являються листочки
відтоді почне мабуть тепло панувати...
Завжди росте молоденька травичка
на неї звісно висять прозорі сльози
але так радує малесенька дрібничка
скінчилися нарешті обридлі ці морози...