Секундочка

Татьяна Бевз
Місток між роками — всього секундочка,
на ньому важливих надій візок:
задумів вузлик, довіри грудочка,
липівка радощів, див і казок,
щастя осяйного по вінця мірочка,
кошик кохання і різних щедрот,
скибочка місяця, крихітка-зірочка,
ніжності скринька, пісень хоровод.
Доброго гумору воскова свічечка,
діжечка сміху дитячим серцям,
вдячністю вишита шовкова стрічечка —
щира пошана Роду й Батькам.

Таня СВІТЛА
01.2021 р.