Коли ми раптом - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Коли ми раптом попадаємо к любві в полон
тоді у хрестики і нулики з долею ще граємо
адже в закоханості діє лише один закон
коли свою людину наосліп серцем обираємо...
Коли ми раптом життя минуле перехрестимо
тоді по новому почуття у серці намалюємо
адже у відчуттях в своїх глазах воскреснимо
і навіть змінюємося у душі коли полюбимо...
Коли ми раптом відверті речення напишемо
тоді напевно ще і на взаємність сподіваємося
адже надію на своє щастя ніколи не залишимо
і звісно від справжньої любові...не сховаємося...