У простотi- 2021

Дмитрий Погребняк 555
У простоті немає фальші - їй ніде сховатися
це як білосніжний паперовий чистий лист
і треба об брехню не забруднитися старатися
для цього не треба мати надприродний хист...
У простоті немає фальші - їй ніде сховатися
і дуже гарно коли людина щирість випромінює
але напевно на правду кожен хоче сподіватися
і тільки чесність наше життя у корні змінює...
У простоті немає фальші - їй ніде сховатися
і голос совісті нам завжди прийде на допомогу
тоді брехня ніколи не зможе нами скористатися
ми бруду у душі оголосимо справжню перемогу...