Хочеться спати що аж очi злипаються - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Хочеться спати що аж очі злипаються
їх темна ніч немов медом намазує
і дуже щільно між собою вії сплітаються
і таке враження що сон спати наказує...
І стояти важко і ніжки підкошуються
і мріється у ліжко скоріш прилягти
і навіть думки між собою погоджуються
що далі терпіти знущання нам не змогти...
Не часто в житті бажання збуваються
і зовсім не соромно нам іноді помилитися
адже всі наші біди уві сні забуваються
нам треба лише теплою ковдрою вкритися...