Нарештi березень

Екатерина Жукова-Литвиненко
Нарешті березень, тепло,
Все оживає, є надія,
Що буде мир, що є Любов,
І що не марні були мрії.

Нарешті довшим буде день,
Теплішим сонце, усміх щирим,
Весна прийшла, дива чекай,
Дива, в які безмежно вірив.


01.03.2021