Наступна станцiя - весна

Клавдия Дмитрив
"Наступна станція – ВЕСНА",
Вже дуже гучно пролунало,
Поглянула і я з вікна -
Все подих свіжий тамувало.

Наступна станція – ВЕСНА,
Про це й птахи защебетали,
І звідусіль про це луна,
Всі календарик свій гортали.

Наступна станція – ВЕСНА,
Вже задзюрчать стрімкі потоки,
Полине пісня голосна.
Весни вже чуються нам кроки.

Наступна станція – ВЕСНА,
Про це скрипаль заграє ніжно,
Лебідкою зійде з човна
І подарує нам підсніжник.

Наступна станція – ВЕСНА,
З зими на вихід всі готові,
Ще тільки мить – і ось вона
Із нами в трепетній розмові.

Наступна станція – ВЕСНА,
І провідник квитки вертає.
Така ця станція одна:
Життя й любов у все вселяє.

28.02.2021 р.