Бiла либiдь, чорний ворон

Олег Скороход
Ти мене ніколи не зустрінеш.
Я тебе ніколи не знайду.
Зроду до нестями не обіймеш.
На мою і на твою біду.

Чорний ворон, біла либідь.
Не зутрінуться ніяк.
Серце розрива безвихідь.
І все йде на жаль не так.

Я не знаю як то можно.
Без кохання вік прожить.
Його прагне душа кожна.
Тільки серце так болить.

За горою, за крутою.
Щастя сховано від нас.
Так самотньо нам с тобою.
Не лікую навіть час.

Біла либідь, чорний ворон.
Доля не з'єднає вас.
В небі синєм і прозором.
Просять янголи за нас.

Я не знаю як то можно.
Без кохання вік прожить.
Його прагне душа кожна.
Тільки серце так болить.


https://youtu.be/e49DPTM-1lE