Втрачайте голову вiд любовi i бажання - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Втрачайте голову від любові і бажання
нам треба ризикнути якщо є взаємність
на світі ми живемо не для страждання
але в обіймах теплих знайдемо приємність...
Втрачайте голову від любові і бажання
і тільки серцем свою людину обираємо
відразу забуваємо про наші хвилювання
коли в призначені нам долею у очі глянемо...
Втрачайте голову від любові і бажання
хай ваше щастя весільну сукню одягає
і думки будуть зайняті звісно про вінчання
як гарно коли в душі марш Мендельсона грає...