Хризантеми

Николай Мотков
                Хризантеми

Муз. М. Мотков                Сл. М. Мотков

                Знов весна дарує квіти променисті,
                Посмішки зіркові, друзів променад,
      «Sprite», «Шампанське», «Whisky», щирі привітання,
            В день святковий чути, скрізь «Vivat», «Vivat»,
                Танці, караоке, келихи іскристі,
                Селфі, подарунки, модний шарм гостей,
                Березневе свято – кращий День жіночий,
                Свято неповторне, все «О’кей», «О’кей»
               
                Приспів
                Хризантеми, Хризантеми, Хризантеми,
                Квіти сонячні, божественні, палкі,
                Хризантеми, Хризантеми, Хризантеми, 
                Незрівнянні, файні, дивної краси,
                Хризантеми, Хризантеми, Хризантеми,
                Квіти, сонячні, божественні, палкі,
                Хризантеми, Хризантеми, Хризантеми,
                Незрівнянні, файні, вічної краси

               Купа квіт яскравих, хризантем барвистих,
                Ласощів застілля, кофе, шоколад,
           Блиск очей, натхнення, друзів, дам вродливих,
           В день святковий чути, скрізь «Vivat», «Vivat»,               
              Аромат букетів, «Туш», VIP зал розкішний,
                Феєрверк блискучий, вигуки гостей,
                Березневе свято – кращий День жіночий, 
                Свято неповторне, все «О’кей», «О’кей»
 
                Танго, рок, балади, рифи серенади,
                Пестять, надихають душі і серця,
                Коло танцюристів під мотив «Ламбади»,
                Змійкою минають, регіт без кінця,
                Барвні хризантеми, мальовні букети,
                Сяють, прикрашають фарбами гостей,
                Незвичайне свято, зоряне, квіткове,
                Свято неповторне, все «О’кей», «О’кей»   
               
           День ясний, чудовий, справжній, неповторний,
                Зібрав коло друзів - званий променад,
                Щирі привітання, в дивний День жіночий,
                «Bravo» - «Bravo» - «Браво»
                всі
                «Vivat» - «Vivat»